Peter Christoffersen – om skuespilleren

Skuespilleren Peter Christoffersen er på rollelisten i sæson 2 af tv-serien “Broen”. Her er der et portræt af Peter Christoffersen…
Fra 2005-2009 blev Peter Christoffersen (født d. 12. Februar 1980), som er 188 centimeter høj, uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. I den anden sæson af tv-serien ”Broen” spiller Peter Christoffersen it-eksperten Julian Christensen, som er uddannet programmør. Julian er særdeles intelligent og ejer et IT-firma. Julian er god til økonomi og med til at finansiere projektet ‘verden er større end os’. Han går op i udfordringer, der angår miljøet. I den seneste tid har han taget drastiske beslutninger. Den eneste, der betyder noget for Julian, er halvsøsteren Mathilde (spillet af Stephanie Leon).
Vi kan ikke finde oplysninger, som drejer sig om hvor vidt Peter Christoffersen har børn og er gift eller har en kæreste.
Peter Christoffersen har medvirket i teaterstykker, heriblandt ”Propaganda” på Edison, ”Amokløb” på Teamteatret, ”Kreditorer” på Teatret ved Sorte Hest og ”Tilbage til ørkenen” på Det Kongelige Teater. På Mungo Park har man kunnet opleve ham i stykker som ”Forførerens dagbog”, ”Opsang”, ”Bo bedre” og ”Kvinde kend din krop”.
Peter Christoffersen er blandt de medvirkende i film som ”En Familie” (2010, nomineret til prisen ’Den gyldne bjørn’ ved Berlins Internationale Filmfestival) og ”Verdenssøn” (2012, heri har han rollen som digteren Michael Strunge). ”Verdenssøn” kan ses online på Filmmagasinet Ekkos website.
Som sagt medvirker Peter Christoffersen i anden sæson af serien ”Broen”, som sendes søndage på DR. Man kan se ”Broen 2” på tv eller online ved at streame serien fra DR’s hjemmeside.

Sidevisninger i alt