Hay Day – Tjen flere penge

Tjen flere penge i Hay Day – brug diamanter.
Når du når op på level 14 i Hay Day, så får du muligheden for at drengen Tom kan finde forskellige ting til dig, og her kan du bruge dine diamanter så han kan arbejde for dig. Når du har gjort det, så sætter du ham på opgaven at finde nogle af de gode og måske halvdyre ting der er til salg – og som der måske ikke er så mange der sælger på farmen, det kunne f.eks. være isvafler… Dem køber han, og du sælger dem i din shop til max. pris.. Ja, så køber du billigt og sælger dyrt, og så får du flere penge i Hay Day.

Greg
Er en af de rigtig søde personer i spillet. Hvis der ikke er nogle spillere der vil købe dine dyre ting, så vil Greg en gang om dagen, tilbyde at købe en ting du ikke har fået solgt. Derudover vil han også en gang om dagen tilbyde dig nye ting i Hay Day, dem kan du evt. købe og forsøge at sælge videre med fortjeneste vel og mærke.
Tjen penge med grøntsager
Når du kommer op i level, så får du jo en større mark og kan plante grøntsager i massevis. Og det er en ting der er gode at sælge i boden, så sæt alle de dyre grøntsager til salg: Græskar, tomater mm.

Sidevisninger i alt