Hay Day – Tips og tricks til spillet

1. Du skal være hurtig når der udkommer nye kataloger, køb brædder, søm og skruer. Ofte kan du få dem billigt – men de kan sælges videre til fuld pris!
2. Det er afgørende at du investere i båden, så snart du har mulighed for det. Du optjener nemlig gode penge og især masser af stjerner, der kan hjælpe dig videre til næste level.
3. Det er vigtigt at du kigger efter skattekister hos de andre gårejere – der kan være ret så gode ting at hente helt gratis.
4. Hvis du har en buddreng, så brug ham til at hente de mest værdifulde ting. Ikke til det, som du alligevel kan lave hurtigt selv!
5. Tilknyt hele tiden de gårdejere, hvor du har gjort en rigtig god handel. For så er der måske flere gode handler på vej! Husk også at fjerne de gårdejere du alligevel ikke handler med mere!
6. Sukker kan hurtigt blive en mangelvarer. Det kan her være en fordel at udvide produktionsbåndet, så du kan have fire varer i ad gangen.
7. Man kan oplive visne træer ved hjælp af venner. tag !-skiltet og sæt det ved træets fod. Så hjælper dine venner dig. Tricket kun benyttes een gang pr træ.

Sidevisninger i alt