Mie Skov – portræt af bordtennisspilleren fra “Vild med dans”

Mie skov er en af deltagerne i tv-programmet ”Vild med dans”, der kan opleves fra september 2013. Blogonline bringer her et portræt af hende.

D. 24. maj 1986 er Mia Skov født. Mie Skov er en dansk kvindelig bordtennisspiller. Hun er opvokset i Frederikssund på Sjælland. Hun bor i København. Hendes første OL-deltagelse var ved OL i London i 2012. Som 7-årig begyndte Mie skov at spille bordtennis. Mie Skov har spillet 79 seniorlandskampe. Tidligere har hun spillet for Ølstykke BTK, BTK Råå (Sverige), Betzingen (Tyskland), Hannover 96 (Tyskland), SV Böblingen (Tyskland) og Kremlin-Biecétre (Frankrig). For øjeblikket spiller hun bordtennis for BTK Vedbæk og Skurups BTK (Sverige). Mie Skov har deltaget i DM, VM og EM-mesterskaber.
Mie Skov kæreste
Websitet ’ol.dk’, der handler om deltagere ved OL i London i 2012, har oplyst, at Mie Skov læser jura på Københavns Universitet og er single og ingen børn har.
Vi ved ikke om Mie Skov i mellemtiden har fået børn og kæreste eller er blevet gift eller forlovet. På internettet er der en del billeder af Mie Skov.
Mie Skov nøgen?
Blogonline ved ikke om der findes billeder, hvorpå Mie Skov er nøgen eller er erotisk klædt. Det kan dog fortælles, at Mie Skov har gjort sig tanker om at posere foran kameraet. BT har nemlig fortalt, at ridepigen Tina Lund har været topløs i bladet ’M!, hvilket har medført, at hun har fået tiltrukket flere sponsorer. ”Det er klart, at hvis man får lavet nogle flotte billeder som kvinde, er der større mulighed for at få bedre sponsorkontrakter. Jeg udnytter det så meget, som jeg kan” har Tina Lund udtalt. Mie skov har, i relation hertil, sagt: ”I mit tilfælde vil næsten al omtale være god omtale, fordi der ikke er meget fokus på bordtennis – og slet ikke på damerne. Selvfølgelig skal der være en grænse, men jeg synes sagtens, at man kan promovere sig på den måde”. I forbindelse med OL 2012, hvori Mie Skov som sagt deltog, skrev websitet Connery om de flotte kvinder, der var med i OL 2012 og i den sammenhæng skrev de, at Mie Skov utvivlsomt er populær blandt ungersvende og betegnede Mie skov som en babe.
Man kan følge Mie Skov og de andre deltagere i programmet ”Vild med Dans” i fjernsynet fra september 2013. I stedet for at se programmet på tv, kan man se det online på internettet ved at streame det på websitet TV2 Play. Hendes dansepartner er Mads Vad.
Kilder: Ol.dk, bt.dk, dbtu.dk, politiken.dk, connery.dk

Sidevisninger i alt