Thomas Helmig og Tina Horsted – kærester?

I følge ugeblade Se og Hør kan man læse at Thomas Helmig kort efter bruddet for topmodellen og børnebogsforfatteren Renée Toft Simonsen har fundet sammen med den 52-årige Tina Horsted, der er overlæge på Rigshospitalet.

Thomas Helmig og Tina Horsted er for nyligt blevet spottet af ugebladet Se og Hør på en tur til Malaga, hvor Helmig spillede en koncert.
Tina Horsted er ikke uvant med medieverden: hun tidligere har medvirket i en række udsendelser på DR2, bl.a. “Patter i parforhold” fra 2005, hvor hun sammen med hendes eksmand – reklamedirektør Morten Angelo, fortæller hvordan deres sociale liv ændrede karakter, da Tina fik silikonepatter… Parret blev dog skilt i 2009, hvor man kunne se deres million-ejendom i Syditalien blive sat til salg i “Liebhaverne” på TV 2.
Sidste år medvirkede Tina Horsted så i DR2-programmet “50 år – og teenager igen” hvor hun siger hun er tilhænger af botox fordi hun også gerne vil kunne være 17 og gå til koncerter med sine børn.
Der blev taget billeder af parret, mens de blandt andet spiser sammen.
Det er ikke lykkedes Se og Hør at få en kommentar fra Thomas Helmig eller Tina Horsted, men mon ikke snart sådan en dukker op.
I følge ugeblade er Tina Horsted allerede blevet introduceret overfor Thomas Helmigs band.

Sidevisninger i alt