Hay Day spil til Android og iPhone – Læs om spillet her

Hay Day er med rekordfart blevet et af de mest populære spil til Android og iPhone, og det er blevet downloadet rigtig mange gange til de forskellige Smartphones og tablets der er på markedet, men der er også tale om et ganske underholdende spil, hvor det gælder om at drive din egen gård, og alt hvad der dertil hører.
Du starter ud med et lille stykke jord, hvor du kan dyrke forskellige ting, som du så sælger videre i din bod. Efterhånden får du flere penge, og så bliver det straks sjovere for så kan du købe høns, grise og en hel masse andre ting.
Det går rimelig hurtigt før du har råd til ting i Hay Day, og så er det jo straks sjovere. Du kan også få plads til f.eks. et mejeri, en popcorn-maskine, en mine mm. Ja, kort sagt en masse ting, der hører med til at drive dit helt eget landbrug.
I Hay Day spillet findes der en tavle, hvor du kan se alle de ordrer fra dine kunder der er, og naboerne kigger også forbi en gang i mellem for at handle forskellige ting med dig.
Og det sjove ved Hay Day spillet er, at du kan dele det med dine venner på Facebook – og så kan du af den vej sælge eller købe varer og ydelser.
Som udgangspunkt er Hay Day et gratis spil, men som med så mange andre spil så har du også mulighed for at købe ekstra diamanter, og dermed opnå ekstra fordele i Hay Day.
Spillet er både velegnet til børn og voksne. De mindste børn vil nok finde aktiviteterne på gården spændende, mens de voksne måske er mere grebet af det forretningsmæssige i spillet.

Sidevisninger i alt