Morten og Peter – stjernerne på vej

Nu vender et af de mest populære dokumentarprogrammer tilbage på TV 2 med en særudgave i anledning af kanalens 25 års fødselsdag. “Morten og Peter – Stjernerne på vej” er titlen på programmet, der bliver vist onsdag d. 2. oktober kl. 20.45, programmet bliver også genudsendt, og så har du mulighed for at se og streame programmet inde på TV2 play.

Morten og Peter er en kæmpesucces. De har mere end 260.000 fans der følger dem på Facebook og millioner af mennesker har fulgt de to charmerende udviklingshæmmede fyre igennem mange år.
I det helt nye program “Morten og Peter – Stjernerne på vej” er Morten og Peter gået hen og blevet 36 år, og meget er sket siden vi sidst mødte de to venner. Morten bor nu i et kollektiv for udviklingshæmmede, mens Peter bor hjemme hos sin mor.
Se “Morten og Peter – Stjernerne på vej” på nettet
Du har mulighed for at streame Morten og Peter – Stjernerne på nettet inde på TV 2 Play – og ellers er der også planlagt genudsendelse af programmet.
Morten og Peter er stadig de allerbedste venner, og de skændes stadig, så det kan slå gnister mellem dem.
I “Morten og Peter – Stjernerne på vej” får Morten et kæmpe ønske opfyldt! Morten er nemlig socialdemokrat, og kunne godt tænke sig at mødes med Helle Thorning-Schmidt, landets statsminister. Morten forbereder spørgsmålene godt og kommer bl.a. ind på handicappedes boligforhold.
Morten og Peter møder også i programmet fodbodspilleren Martin Jørgensen, deres gamle ven som de i et tidligere program har besøgt i Italien.
25 år med TV 2: Morten og Peter – stjernerne på vej’ sendes onsdag d. 2. oktober kl. 20.45 på TV 2

Sidevisninger i alt