Le Gammeltoft – portræt af deltageren fra “Vild med dans”

Le Gammeltoft (hedder Rune til mellemnavn) er snart aktuel i programmet ”Vild med dans”. I den anledning er hun for tiden i fuld færd med at øve dans sammen med Frederik Nonnemann, som er hendes dansepartner i programmet. Blogonline bringer her et portræt af Le Gammeltoft.

Le Gammeltoft er 182 centimeter høj, hvilket er en pæn stor højde for en kvinde. Le Gammeltoft er født d. 24. april 1978, er vokset op i Lyngby Nord for København og er en dansk DJ og radiovært kendt for programmerne Smag på P3 og Unga Bunga på DRs P3. Hun er uddannet cand. mag i engelsk og ’Moderne Kultur og Kulturformidling’. Efter gymnasiet boede hun kort i England. Da Le Gammeltoft startede på universitetet, flyttede hun til København.
Le Gammeltoft er tatoveret. Hun har to tatoveringer: En tatovering af et kassettebånd (for da hun var lille sad hun i timevis og lyttede til radio og var klar til at optage radio) og en af en playmobilmand, der dj’er den på en pladespiller (da hun altid har været den type pige, der legede med drengene og er lidt hård i det. Så derfor synes hun, det var vigtigt ikke at få en barsk tatovering, der ville gøre hende for hård).
Man kan tænke på, om Le Gammeltoft har en kæreste eller er gift. Med relation hertil kan det siges, at hun er forlovet med Jesper Backer, der arbejder indenfor modebranchen. Le Gammeltoft har et barn, nemlig en datter ved navn Filipa. I et interview med B.T. forklarer Lee Gammeltoft, at hun i sin tid faldt pladask for sin forlovede efter at være blevet inviteret på date med hjemmelavet pizza og te og ved derefter meget hurtigt at opleve hans ærlighed omkring sine tidligere forhold.
Le Gammeltoft har en Twitter-konto, hvorfra hun skriver om forskelligt. I 2012 var der stridigheder mellem rapperen Kiddd og Le Gammeltoft. Det begyndte med, at Lee Gammeltoft på Facebook skrev: ”Kidd, lille ven. Du har været udøvende musiker i 25 sekunder, og sviner både musikbranchen og journalister til allerede. Grow up, tag lidt ansvar – og lær at alle handlinger har konsekvens”. Dét fik bl.a. Kidd til at skrive dette på Twitter: ”Hvorfor spiller du overhovedet smart, du en gammel afdanket P3 vært”.
Le Gammeltoft nøgen
Blogonline er ikke klar over, om der findes billeder, hvorpå Le Gammeltoft er nøgen eller klædt i erotisk tøj

Le Gammeltoft har i det hele taget opnået en del erfaringer: Hun har arbejdet for Bilmagasinet, Universal Music, Copenhagen Records og Voice TV. I 2013 blev Le Gammeltoft valgt til at være vært ved årets P3 Guld-prisuddeling på DR3. Desuden har hun været hjælpedommer for Pernille Rosendahl i X Factor 2011. Le Gammeltoft har været tilknyttet magasinet Costume som musikanmelder. Hun er stifter af pladeselskabet Sound of Copenhagen, hvis formål er at udbrede kendskabet til den danske elektroniske musikscene. Desuden kan det siges, at hun har deltaget i fjernsynsprogrammet Masterchef, som er et fjernsynsprogram, hvor der dystes i madlavning. Le Gammeltoft har modtaget priser ved to arrangementer i dj- og klubmiljøet, nemlig: ‘Årets Danske Upfront DeeJay’ og ‘Achievement Prisen’.
På Vega og Klub Rolig er Le Gammeltoft resident. Klub Rolig er blevet til i sammenarbejde med kollegaen og mentoren Kjeld Tolstrup. Tilsammen har de udgivet kompilation albummet ”Sound Of Copenhagen”, som byder på et bredt indsyn i den københavnske klubscene.  Når Lee Gammeltoft er ude som DJ, optræder hun med alsidig musik, idet hun er DJ, når det eksempelvis gælder genrerne tech house, techno, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic og electronica.
I et DR-interview har Le Gammeltoft til et spørgsmål, der handler om, hvad hun synes, der er det bedste ved at lave radio, svaret: ”At kunne dele god musik med andre. At kunne præsentere numre, som får hårene på lytternes arme til at rejse sig. At forsøge at gøre folk mere nysgerrige, når det kommer til at lytte til ny musik.”
Det er fra september 2013, man på tv vil kunne opleve Le Gammeltoft dyste mod de andre deltagere i ”Vild med dans”. Programmet vises ikke kun i fjernsynet, men kan også ses online på internettet, eftersom programmet kan streames på TV 2 Play.
Kilder: Dr.dk, da.wikipedia.org, bt.dk, politiken.dk, djbooking.dk, voresborn.dk, itu.jobbank.dk  

Sidevisninger i alt