Mette Blomsterberg – om konditoren fra “Vild med dans”

Blogonline bringer her et portræt af Mette Blomsterberg, der bl.a. er kendt fra DR1s “Den store kagedyst” og snart aktuel i TV2s “Vild med dans”.
Mette Blomsterberg er født i 1970 i København. Blomsterberg blev udlært konditor i Kransekagehuset i København i 1990. Derefter har hun bl.a. været chefkonditor på skydebanen “Sølyst”. Fra 2011 har hun haft egen butik i København (Grønnegade) til Billed-Bladet sagde Blomsterberg om butikslivet: “- Jeg kan slet ikke beskrive, hvor dejligt det er. Jeg er et kreativt menneske, som ikke kan være i spændetrøje, og sådan følte jeg det til sidst. Glyptoteket er et smukt og stolt museum, hvor jeg har haft nogle fantastiske år, men vi ville ikke samme sted hen. Og tænk, nu kan jeg gå ind i min butik tidligt om morgenen, hvis jeg ikke kan sove.”
I 1992 vandt Mette Blomsterberg en bronzemedalje ved konditor-VM i Lissabon i 1992.
Mad er en stor del af livet
Mette Blomsterberg er blandt andet kendt for hendes populære lagkager, pandekager og kransekager. Og det fylder da også en stor del i hendes liv: “- Det er en stor del af vores liv. Vi er en familie, der godt kan li’ at bruge tid på at lave mad. Vi sætter tid af hver dag, for vi skal jo have mad alligevel. Det er ikke, fordi vi står og laver blide valnøddedrømme derhjemme hver søndag, men vi hygger os med at koge marmelade, bage pandekager og lave ordentlig mad” fortalte Blomsterberg til Billed-bladet tilbage i 2011.
Tv-programmer
Mette Blomsterberg har bl.a. været vært på DR-programmer som “Det søde liv”, “Det søde sommerliv”, “Kongerigets Kager”, “Price og Blomsterberg” og “Den store bagedyst”, hvor hun deler ud af hendes store erfaring som konditor.
Kæreste og børn
Mette Blomsterberg er gift med Henrik og sammen har de to børn – Laura på 14 år og Maja på 10 år. Hun har været i en ægteskabelig krise med ægtemanden Henrik og de var tæt på skilsmisse. Til Se og Hør sagde Mette Blomsterberg følgende: “- Hvis vi ikke havde kæmpet på den måde, var vi højst sandsynligt blevet skilt (…). Jeg skal ikke lægge skjul på, at det var 2 år i helvede.”

Frederik Nonnemann – om danseren fra “Vild med dans”

Frederik Nonnemann er en af de nye dansere i “Vild med dans 2013″, hvor han sammen med DJ Le Gammeltoft skal forsøge at vinde det eftertragtede “Vild med dans” trofæ. Her har du mulighed for at læse mere om Frederik Nonnemann.
Frederik Nonnemann er 23 år gammel, og bor sammen med sin kæreste Jacob Axholm Balling i København. Jacob Axholm Balling var en af deltagerne i TV3 programmet “Paradise Hotel 2011″. Nonnemann har danset siden han var otte år gammel, og han er ud af en stor dansefamilie. Hans storebror har danset med Mikala Kjær som barn, og hans far har danset ballet i mange år.
Nonnemann har været turneringsdanser med Camilla Stoltenberg gennem hele hans karriere, men nu er han underviser i stedet.
Nonnemann har undervist på diverse danseskoler og er fast tilknyttet Love2Dance i Lyngby som instruktør, derudover arbejder han som pædagogmedhjælper.

Sjit Happens online

Sjit Happens er en ny dansk sitcom der bliver vist på TV 2 Zulu hver eneste søndag aften.
Hvis du er gået glip af en episode af Sjit Happens, eller blot kunne tænke dig at se denne TV-serie online.. Når du vil. Og hvor du vil, så vil vi da gerne give dig et tip til, hvordan du kan se Sjit Happens online på nettet.
- TV2play.dk er stedet, hvor du har mulighed for at se Sjit Happens online. Rigtig god fornøjelse.

Rita skuespillerne

Her har du mulighed for at se rollelisten til “Rita” sæson 2:


Mille Dinesen – Rita
Carsten Bjørnlund – Rasmus
Lise Baastrup – Hjørdis
Morten Vang Simonsen – Ricco
Sara Hjort – Molly
Nikolaj Groth – Jeppe
Tommy Kenter – Erik
Alexandre Williame – Jonas
Lasse Fogelstrøm – Mads
Lykke Sand Michelsen – Bitten
Ellen Hillingsø – helle

Se Rita online

Hvis du godt kunne tænke dig at se den danske TV 2 serie “Rita” sæson 2 online på Internettet, eller du er gået glip af et afsnit af den populære serie – så er du kommet til det helt rigtige sted. Du har nemlig mulighed for at se alle episoder af “Rita” – også de tidligere, lige når du vil.. Og der er da meget fedt, at man selv har mulighed for at bestemme hvornår man vil se “Rita” sæson 2 online.

Du har blandt andet mulighed for at se “Rita” online på din mobil eller din tablet, eller din mobil. Og det hele er legende let for “Rita” episoderne kan ses online inde på TV2play. Rigtig god fornøjelse.

Se De 7 bryllupper Online - Tv2 Serie

Serie info
Hvad skal der til, hvis det store ja og "til døden jer skiller" skal holde i et land, hvor skilsmisseprocenten ligger på 43? Fremover kommer vi til at følge syv par i syv programmer over de næste syv år.
Program info

Sæson 1 : Afsnit 1
7 par - 7 år - Snigpremiere
I det første program følger vi parrenes forberedelser frem mod den store dag. Og det viser sig, at der allerede inden brylluppet er udfordringer, som er så store, at der måske slet ikke bliver nogen fest.

Se Første Afsnit af De 7 Bryllupper Online Gratis på Tv2PLay ---> TRYK HER

Laus Høybye – Om skuespilleren

Blogonline bringer her et portræt af skuespilleren Laus Høybye der som barn blev landskendt for rollen som Mads “Krumme” Kronborg i “Krummerne” fra 1991, og siden har medvirket i bl.a. film, TV og teater.
Laus Høybye er født d. 11. december 1978 og voksede op i Farum, udenfor København. Høybye er ud af en musikalsk familie, idet faderen – John Høybye – er komponist og moderen – Kirsten Høybye – musiklærer. Høybye har desuden to større søskende – Jais og Tone.
Høybye debuterede i den danske film “Camping” fra 1990 og året efter tog karrieren for alvor fart, da han spillede hovedrollen som “Krumme” i de to første film om “Krummerne” (“Krummerne” (1991) og “Krummerne 2 – Stakkels Krumme) (1992). Sangene “Krummes sang” (“Det er svært at være 11 år”) fra “Krummerne” og “Man er som man er” blev desuden landeplager og solgte plantin, så Høbye indspillede andre sange – bl.a.“Kærlighed”“Dodo” og “Hvis jeg var MC Hammer” som også fik stor succes.
- “Jeg har det godt med Krumme. Det er fedt at have lavet noget, man er stolt af. Og jeg bliver heldigvis også genkendt fra noget andet.” udtalte Høybye til Søndagsavisen i 2008.
Efter den store succes med “Krumme”-filmene valgte Laus Høybye at læse musikvidenskab på Københavns Universitet.
Som 21-årig blev han dog igen interesseret i skuespil og blev uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2005. Samme år spillede han med i “Den store Bastian” på Svalegangen i Århus, og så har Høybye ellers medvirket i en del forestillinger. bl.a. i rollen som Birk i “Ronja Røverdatter” på Folketeatret og som Børne i musicalen“Olsen Banden og den russiske juvel” i Tivolis koncertsal.
I december 2009 blev Laus Høybye atter eksponeret en del i TV, idét han havde en af de bærende roller i DR 1 julekalenderen “Pagten”, hvor han spiller rollen som nissen Gibbus. I 2011-2012 husker du ham måske som Lykkes tvillingebror, Thomas i Tv-serien “Lykke”.
Laus Høybye har også lagt stemme til en hel masse kendte tegnefilm fra bl.a. Disney. Bl.a.“Den lille havfrue”“Tarzan” og “Herkules” hvor han også synger sangen “Jeg vil finde vej”.
Laus Høybye er homoseksuel og privat er han kæreste med kommunikationskonsulent Daniel Aleksander Kern. De bor i en lejlighed på Vesterbro.
Om hans forhold til Vesterbro sagde Laus Høybye til Aok i 2011: – “Jeg har boet her i snart syv år. Det er et rimeligt spraglet kvarter og ikke så stort som Nørrebro og Frederiksberg. Jeg kan godt lide Vesterbro, fordi her er plads til forskellighed. Man behøver bare gå en tur ned af Istedgade, så ser man jyder, der lige er kommet ind med fire-toget og som går og kikker på pornobutikker, og der er hipstere og junkier og alle mulige andre. Her er højt til loftet.”
Høybye har udover film og musik også en stor interesse for tennis.
I teaterstykket “Ud i kulden” optræder Laus Høybye nøgen. Stykket blev taget af plakaten efter kun fem forestillinger og til Aok siger Høybye at han ikke håber, at stykket blev taget af plakaten fordi han var nøgen.
Film:
Camping (1990)
Krummerne (1991)
Krummerne 2 – Stakkels Krumme (1992)
Dig og Mig (2008)
Hvid Nat (2009)
TV-serier
Skjulte Spor (TV3, 2003)
Album (DR1 2007)
Pagten (DR1, 2009)
Lykke (DR1, 2011)
Teater:
Den Store Bastian (2005 Svalegangen)
Heaven (2005 Den Anden Opera)
Ronja Røverdatter (2006 Folketeatret)
Waco (2006 Kaleidoskop)
Marthas tema (2006 Odense Teater)
Olsenbanden – The Musical (2007 Tivoli)
Don Juan (2007 Betty Nansen)
Erasmus Montanus (2007 Grønnegårds Teater)
Kopftot (2007 Café Teatret)
Core (2008 Gasværket)
Den Politiske Kandestøber (2008 Grønnegårds Teater)
Øjeblikket (2009 Betty Nansen)
Evig ung (2010 Nørrebro Teater)
Palle, Polle & Ruth (2010 Det Kongelige Teater)
Sandsynligvis (2010 Husets Teater)
Next to Normal (2012 Nørrebro Teater)
Kilde: Wikipedia, Facebook, danskefilm.dk, aok.dk, Søndagsavisen.

Allan Simonsen – portræt af foboldspilleren fra “Vild med dans”

Det varer ikke længe før Allan Simonsen udfolder sig på dansegulvet i programmet ”Vild med dans”. Du kan her læse et portræt af ham.

Allan Simonsen (hedder Rodenkam til mellemnavn) er født d. 15. december 1952, er uddannet salgskonsulent og har boet i Spanien. Han er en tidligere professionel fodboldspiller, der har markeret sig bemærkelsesværdigt i fodboldhistorien.
At Allan Simonsen i 1977 som den hidtil eneste dansker blev kåret som ”Årets Spiller i Europa”, vidner bl.a. om hans talent som fodboldspiller. Allan Simonsen har en lav højde, for faktisk er han 1,67 meter høj. Hans kælenavn er: Spurven fra Vejle.
Allan Simonsen har børn – nærmere bestemt piger. Nu mere om dette: Allan Simonsen er blevet skilt to gange: Hans ene tidligere kone hedder Anette. Da han blev skilt fra Annette, som han var gift med i 23 år, var hans døtre 13, 15 og 19 år gamle. Allan Simonsen giftede sig igen, således at hans kone blev Gitte Højlund  Hansen. Sammen fik de datteren Kira, som nu er 10 år gammel. Allan Simonsen og Gitte mødtes i 1999, og de flyttede sammen i Luxemburg i  2001.
I september 2013 kom det i en pressemeddelelse frem, at Allan Simonsen skal skilles fra Gitte Højlund Hansen. At de har skullet skilles har været en realitet et stykke tid – faktisk var skilsmissen en kendsgerning, inden Allan Simonsen overhovedet sagde ja til at deltage i “Vild med dans”.
Fra 1972-1986 spillede Allan Simonsen for det danske fodboldlandshold. Han begyndte sin karriere hos Vejle FC, inden han fik mulighed for at skifte til den større klub Vejle Boldklub.
Foruden at have spillet for de førnævnte klubber, har Allan Simonsen spillet for VfL Borussia Mönchengladbach (1972-79), FC Barcelona (1979-1983), Charlton Athletic FC (1983-83) og Vejle Boldklub (1984-89).
I mange sammenhænge er han blevet hædret med priser, nemlig i disse: Dansk mester 1971, 1972 og 1984, Dansk pokalvinder 1972, Tysk pokalvinder 1973, Tysk mester 1975, 1976 og 1977, UEFA Cup vinder 1975 og 1979, Spansk pokalvinder 1981, Vinder af Europa Cup’en for pokalvindere 1982.
I 1983 scorede Allan Simonsen et straffesparksmål i en kvalifikationskamp mod England. Målet havde indflydelse på, at Danmark kom med til EM i Frankrig i 1984.
Ved EM i 1984 pådrog Allan Simonsen sig en skade, idet han dér brækkede benet. I den sammenhæng besluttede hans medspillere sig for at lave en sang, der hyldede Allan Simonsen.
Efter Allan Simonsen stoppede med selv at spille fodbold, blev han blandt andet træner i Vejle og siden landstræner på Færøerne og i Luxembourg. Allan Simonsen har også arbejdet som koncept manager for FC Fredericia.
Allan Simonsen har en filmrolle som fodboldspiller i den danske krimi “Skytten” (1977), og han har på tv medvirket i et afsnit af ”Brødrene Øbberbøv” (1983).
Sofie Kruuse er Allan Simonsens dansepartner i programmet ”Vild med dans”, som kan ses på tv eller som kan ses online på internettet ved at streame programmet på websitet TV2 Play.
Bøger om Allan Simonsen og hans kollegaer
Er man interesseret i at læse om Allan Simonsen og om hans medspillere kan det være oplagt at læse disse bøger:
- ”Allan Simonsen Europas bedste – 30 år efter”: Et portræt af Allan Simonsen.
- ”Danish dynamite – spillernes egne historier om 80′er-holdet”: En genfortælling af det danske fodboldlandsholds store bedrifter tilbage i 1980′erne med udgangspunkt i portrætter af de enkelte spillere og spillernes egne historier.
- ”Drengene fra Wembley – et legendarisk landshold taler ud”: Det danske fodboldlandshold, der den 21. september 1983 besejrede England på Wembley ser tilbage på skæbnekampen og fortæller, hvad tilværelsen siden bragte.
- ”Landsholdet – Fodboldlandsholdet gennem 100 år”: Om landsholdets dramatiske historie, som startede i 1906, hvor det første uofficielle landshold vandt de ekstraordinære olympiske lege i Athen.  Historier om op- og nedture, fantastiske sejre og det absolutte højdepunkt: Europamesterskabet i 1992.
- ”Presenting Jesper Olsen”: Sublime fodboldøjeblikke fortalt af spillerne selv.
- ”VM-bosserne – bag VM-kulisserne med Sepp, Morten og Bo: Sepp Piontek, Bo Johansson og Morten Olsen taler ud om en række af dansk landsholdsfodbolds største stjerner.
- ”Verdens 25 bedste fodboldspillere”: Omhandler nogle af verdens bedste spillere.
- ”Matchvinder”: Allan Simonsens erindringer.
- ”Landsholdets 681 profiler fra 1908 til i dag”: Sætter fokus på samtlige spillere på det danske landshold fra 1908 til den dag bogen udkom (den udkom i 2002).
- ”Dynamit: dansk fodbolds guldalder”: På baggrund af en lang række pressefotos fra de sidste 25 års (bogen udkom i 2006) landsholdsfodbold fortælles om landsholdets succeser og fiaskoer i den forgangne periode.
- ”Med på holdet: Danmark”: Fortæller om fodboldspillere.
Kilder: Eb.dk, dr.dk, politiken.dk, da.wikipedia.org, youtube.com, sportenshalloffame.dk, go.tv2.dk, bt.dk, saxo.com, bibliotek.dk

Charlotte Fich – portræt af skuespilleren fra “Vild med dans”

Snart gælder det for skuespillerinden Charlotte Fich om at følge danserytmerne i
”Vild med dans”, og i den anledning bringer Blogonline et portræt af Charlotte
Fich…

Vild med dans – se onlineI september 2013 tages der hul på endnu en omgang ”Vild med dans”. Denne gang er Charlotte Fich blandt deltagerne. Hendes dansepartner er Marc Christensen. Man kan se det på TV eller streame det online på internettet på TV 2 Play.
Ægteskab og børnCharlotte Fich er en dansk skuespillerinde, som er født d. 26. september 1961.
I 1989 blev hun færdiguddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus
Teater.
Mange kan tænke på, om Charlotte Fich mon har en kæreste og om hun har børn. I denne sammenhæng kan det siges, at hun siden år 2000 har været gift med filminstruktøren Per Fly, der bl.a. har instrueret ”Bænken” (2000) og ”Arven” (2003). Sammen har de sønnerne Anton Fly Fich og Aksel Fly Fich. Charlotte Fich er datter af arkitekt Mogens Fich og seminarielærer Benni Pedersen.
Musikkarriere, nøgenhed og udtalelser om sexTil Billed-Bladet har Charlotte Fich fortalt, at da hun var ved at fylde 50
år, overvejede hun, om hun skulle fortsætte med at være skuespiller.
Overvejelserne førte til, at hun tog på en uges kursus i at skrive sange, da
hun altid har kunnet lide at spille musik. Sidenhen fik hun på iTunes udgivet
fire sange.
Charlotte Fich nøgen
I et afsnit af tv-serien Rejseholdet optræder Charlotte Fich kun iført trusser
og bh. Ifølge en webside er Charlotte Fich nøgen til en vis grad i filmen
”Kærlighed på film”.
Charlotte Fich har til Magasinet Liv udtalt dette: ”Sex er enormt spændende.
Jeg har lært, at der ikke findes hverken rigtig eller forkert sex. Hvis du selv
kan lide din sex, så er det god sex. Uanset hvordan du ser ud, eller hvordan du
synes, sex skal være, så er du spændende som partner, hvis bare du er tændt”.
En del film- og tv-roller er der efterhånden på Charlotte Fichs CV: Man kan
bl.a. opleve Charlotte Fich i spillefilmene ”Kærlighed på film” (2007),
”Vanvittig forelsket” (2009)”, ”Hold om mig” (2010) og ”Fuglejagten” (2012) og
i tv-serierne ”Jul i Juleland” (1993, spiller skovfe), ”Forbrydelsen” (2007),
”Lærkevej” (2010) og ikke mindst i DR’s Emmy-belønnede ”Rejseholdet”
(2000-2004), hvor hun spiller den handlekraftige og alvorsfulde Ingrid Dahl,
der leder et rejsehold, der tager sig af at opklare hård kriminalitet, såsom
mord og bortførelser. Foruden at fokusere på rejseholdets opklaringsarbejde,
følger serien rejseholdets ansatte, når det gælder deres dagligdag med bl.a.
parforhold og børn.
For sin birolle i ”Kærlighed på film” vandt Charlotte Fich en Bodil og for sin
birollepræstation i ”Drabet” blev hun hædret med en Bodil og en Robert.
I en række år har Charlotte Fich været tilknyttet Aarhus Teater som
skuespiller. Desuden har hun på en del københavnske teatre udfoldet sig som
skuespiller. Hun har bl.a. optrådt i forestillingerne ”Den flagrende gæst”
(1994, Bådteatret), Personkreds 3 (1998, Edison) og Som man behager (2002,
Grønnegårds Teatret).
Kilder: da.wikipedia.org, Magasinet Liv, imdb.com, denstoredanske.dk, Billed-Bladet, danskefilm.dk

Le Gammeltoft – portræt af deltageren fra “Vild med dans”

Le Gammeltoft (hedder Rune til mellemnavn) er snart aktuel i programmet ”Vild med dans”. I den anledning er hun for tiden i fuld færd med at øve dans sammen med Frederik Nonnemann, som er hendes dansepartner i programmet. Blogonline bringer her et portræt af Le Gammeltoft.

Le Gammeltoft er 182 centimeter høj, hvilket er en pæn stor højde for en kvinde. Le Gammeltoft er født d. 24. april 1978, er vokset op i Lyngby Nord for København og er en dansk DJ og radiovært kendt for programmerne Smag på P3 og Unga Bunga på DRs P3. Hun er uddannet cand. mag i engelsk og ’Moderne Kultur og Kulturformidling’. Efter gymnasiet boede hun kort i England. Da Le Gammeltoft startede på universitetet, flyttede hun til København.
Le Gammeltoft er tatoveret. Hun har to tatoveringer: En tatovering af et kassettebånd (for da hun var lille sad hun i timevis og lyttede til radio og var klar til at optage radio) og en af en playmobilmand, der dj’er den på en pladespiller (da hun altid har været den type pige, der legede med drengene og er lidt hård i det. Så derfor synes hun, det var vigtigt ikke at få en barsk tatovering, der ville gøre hende for hård).
Man kan tænke på, om Le Gammeltoft har en kæreste eller er gift. Med relation hertil kan det siges, at hun er forlovet med Jesper Backer, der arbejder indenfor modebranchen. Le Gammeltoft har et barn, nemlig en datter ved navn Filipa. I et interview med B.T. forklarer Lee Gammeltoft, at hun i sin tid faldt pladask for sin forlovede efter at være blevet inviteret på date med hjemmelavet pizza og te og ved derefter meget hurtigt at opleve hans ærlighed omkring sine tidligere forhold.
Le Gammeltoft har en Twitter-konto, hvorfra hun skriver om forskelligt. I 2012 var der stridigheder mellem rapperen Kiddd og Le Gammeltoft. Det begyndte med, at Lee Gammeltoft på Facebook skrev: ”Kidd, lille ven. Du har været udøvende musiker i 25 sekunder, og sviner både musikbranchen og journalister til allerede. Grow up, tag lidt ansvar – og lær at alle handlinger har konsekvens”. Dét fik bl.a. Kidd til at skrive dette på Twitter: ”Hvorfor spiller du overhovedet smart, du en gammel afdanket P3 vært”.
Le Gammeltoft nøgen
Blogonline er ikke klar over, om der findes billeder, hvorpå Le Gammeltoft er nøgen eller klædt i erotisk tøj

Le Gammeltoft har i det hele taget opnået en del erfaringer: Hun har arbejdet for Bilmagasinet, Universal Music, Copenhagen Records og Voice TV. I 2013 blev Le Gammeltoft valgt til at være vært ved årets P3 Guld-prisuddeling på DR3. Desuden har hun været hjælpedommer for Pernille Rosendahl i X Factor 2011. Le Gammeltoft har været tilknyttet magasinet Costume som musikanmelder. Hun er stifter af pladeselskabet Sound of Copenhagen, hvis formål er at udbrede kendskabet til den danske elektroniske musikscene. Desuden kan det siges, at hun har deltaget i fjernsynsprogrammet Masterchef, som er et fjernsynsprogram, hvor der dystes i madlavning. Le Gammeltoft har modtaget priser ved to arrangementer i dj- og klubmiljøet, nemlig: ‘Årets Danske Upfront DeeJay’ og ‘Achievement Prisen’.
På Vega og Klub Rolig er Le Gammeltoft resident. Klub Rolig er blevet til i sammenarbejde med kollegaen og mentoren Kjeld Tolstrup. Tilsammen har de udgivet kompilation albummet ”Sound Of Copenhagen”, som byder på et bredt indsyn i den københavnske klubscene.  Når Lee Gammeltoft er ude som DJ, optræder hun med alsidig musik, idet hun er DJ, når det eksempelvis gælder genrerne tech house, techno, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic og electronica.
I et DR-interview har Le Gammeltoft til et spørgsmål, der handler om, hvad hun synes, der er det bedste ved at lave radio, svaret: ”At kunne dele god musik med andre. At kunne præsentere numre, som får hårene på lytternes arme til at rejse sig. At forsøge at gøre folk mere nysgerrige, når det kommer til at lytte til ny musik.”
Det er fra september 2013, man på tv vil kunne opleve Le Gammeltoft dyste mod de andre deltagere i ”Vild med dans”. Programmet vises ikke kun i fjernsynet, men kan også ses online på internettet, eftersom programmet kan streames på TV 2 Play.
Kilder: Dr.dk, da.wikipedia.org, bt.dk, politiken.dk, djbooking.dk, voresborn.dk, itu.jobbank.dk  

Mie Skov – portræt af bordtennisspilleren fra “Vild med dans”

Mie skov er en af deltagerne i tv-programmet ”Vild med dans”, der kan opleves fra september 2013. Blogonline bringer her et portræt af hende.

D. 24. maj 1986 er Mia Skov født. Mie Skov er en dansk kvindelig bordtennisspiller. Hun er opvokset i Frederikssund på Sjælland. Hun bor i København. Hendes første OL-deltagelse var ved OL i London i 2012. Som 7-årig begyndte Mie skov at spille bordtennis. Mie Skov har spillet 79 seniorlandskampe. Tidligere har hun spillet for Ølstykke BTK, BTK Råå (Sverige), Betzingen (Tyskland), Hannover 96 (Tyskland), SV Böblingen (Tyskland) og Kremlin-Biecétre (Frankrig). For øjeblikket spiller hun bordtennis for BTK Vedbæk og Skurups BTK (Sverige). Mie Skov har deltaget i DM, VM og EM-mesterskaber.
Mie Skov kæreste
Websitet ’ol.dk’, der handler om deltagere ved OL i London i 2012, har oplyst, at Mie Skov læser jura på Københavns Universitet og er single og ingen børn har.
Vi ved ikke om Mie Skov i mellemtiden har fået børn og kæreste eller er blevet gift eller forlovet. På internettet er der en del billeder af Mie Skov.
Mie Skov nøgen?
Blogonline ved ikke om der findes billeder, hvorpå Mie Skov er nøgen eller er erotisk klædt. Det kan dog fortælles, at Mie Skov har gjort sig tanker om at posere foran kameraet. BT har nemlig fortalt, at ridepigen Tina Lund har været topløs i bladet ’M!, hvilket har medført, at hun har fået tiltrukket flere sponsorer. ”Det er klart, at hvis man får lavet nogle flotte billeder som kvinde, er der større mulighed for at få bedre sponsorkontrakter. Jeg udnytter det så meget, som jeg kan” har Tina Lund udtalt. Mie skov har, i relation hertil, sagt: ”I mit tilfælde vil næsten al omtale være god omtale, fordi der ikke er meget fokus på bordtennis – og slet ikke på damerne. Selvfølgelig skal der være en grænse, men jeg synes sagtens, at man kan promovere sig på den måde”. I forbindelse med OL 2012, hvori Mie Skov som sagt deltog, skrev websitet Connery om de flotte kvinder, der var med i OL 2012 og i den sammenhæng skrev de, at Mie Skov utvivlsomt er populær blandt ungersvende og betegnede Mie skov som en babe.
Man kan følge Mie Skov og de andre deltagere i programmet ”Vild med Dans” i fjernsynet fra september 2013. I stedet for at se programmet på tv, kan man se det online på internettet ved at streame det på websitet TV2 Play. Hendes dansepartner er Mads Vad.
Kilder: Ol.dk, bt.dk, dbtu.dk, politiken.dk, connery.dk

Vild med dans genudsendelse 2013

Vild med dans 2013 har snart premiere på TV 2, og hvis du gik glip af et afsnit med “Vild med dans”, så er det jo bare super dejligt at “Vild med dans 2013″ ligesom de foregårende sæsoner bliver genudsendt.
“Vild med dans 2013″ bliver nemlig genudsendt på TV2 hver eneste lørdag middag kl. 12.55, og så kan du jo se eller gense “Vild med dans 2013″, hvis du skulle have lyst,

Mattias Hundebøll – Om sangeren fra “Vild med dans 2013″

Blogonline bringer her et portræt af sangeren Mattias Hundebøll, der er en af deltagerne i “Vild med dans 2013″.
Mattias Hundebøll er født 10. august 1982 i Odense og er forsanger og guitarist i det danske rockband “Rock Hard Power Spray” der har udgivet tre albums. Blandt deres hitsingler er “Ride On Me” der er blevet vist mere end 50.000 gange på Youtube.
Hundebøll har desuden haft flere jobs som TV-vært, blandet andet på MTV Danmark-programmet “Transistor” og i 2012 var han medvært på TV 2 programmet “Voice – Danmarks største stemme” hvor han bl.a. talte med deltagerne.
Kæreste og børn
Mattias Hundebøll har været kæreste med balletdanserinden Cecilie Lassen, derudover har han været kæreste med “Vild med dans 2013″-værtinden Sarah Grünewald, men det har Hundebøll absolut ingen problemer med: ” Hun er min bedste veninde. Vi har været på Skanderborg Festival med vores kærester sammen, og der er ingen problemer.” siger han i et interview med Newspaq.
Tatoveringer
Mattias Hundebøll har mange tatoveringer på sin krop, og det er helt sikkert noget vi kommer til at se mere til i “Vild med dans”. I et interview med B.T. fortæller Hundebøll om hans tatoveringer: “Jeg elsker mine tatoveringer, og efter jeg fik dem lavet, blev det faktisk nemmere at klæde sig på. Det blev mindre vigtigt. Det er nok fordi jeg fortæller historier nok via tegningerne end gennem min stil. Det er mit pynt. Det er mit look. Alt det andet er bare ekstra features.”
Til DR siger Hundebøll forsat om hans tatoveringer: “Jeg har to meget personlige tatoveringer, der på hver deres måde viser min kærlighed til to piger, som jeg har været så heldig at have været kærester med. De har begge to betydet, og betyder stadig, rigtig meget for mig, så det føles rart, at de altid vil have deres egen lille plads på min overmalede krop. Men de mest romantiske ting jeg har gjort for en kæreste, er alle de små overraskelser, man laver for hinanden i hverdagen. De der små ting, der viser, at alt andet i verden er lige meget, så længe man har hende man elsker i sit liv.”
Forfængelig
I samme interview med Mattias Hundebøll fortæller han om sin forfængelighed: “- Jeg er mega forfængelig. Men på en kontrolleret måde. Uanset hvordan jeg ser ud – når først jeg er gået ud af døren, så bærer jeg mig selv 100 procent. Og så vil jeg hellere se fucked ud, end kedelig. Men jeg spejler mig altid. Tjekker altid lige mig selv i et vindue hvis jeg kommer forbi et. Det er vel forfængelighed.”
Kilde: Wikipedia, B.T., Newspaq

Uffe Holm – Om komikeren fra “Vild med dans 2013″

Komikeren Uffe Holm er en af deltagerne i “Vild med dans 2013″. Her har du mulighed for at læse et portræt af den danske komiker. 
Uffe Holm blev født d. 13. april 1976 og er født og opvokset i Solrød på Sjælland. Holm har optrådt siden han var 17 år og har medvirket i en lang række populære tv-programmer som vært eller gæst.
Tourette-syndrom – tics
Uffe Holm er født med Tourettes-syndrom, som er en ufrivillig trang til at gøre uønskede bevægelser.
Karriere
Uffe Holm været vært på programmet som “Styr på dyr, “Bluff” og “Total BlackOut”. Derudover har Holm prøvet kræfter som radiovært på “The Voice” hvor han var vært om morgenen.
Uffe Holm har medvirket som gæst hos blandt andet “Casper og Mandrilaftalen”, “Supersælgerne”, “Det modsatte køn” og “Rent fup”. Desuden har han medvirket i diverse standupshows som Stand-up.dk og Talegaver til børn.
Holm har også haft sine egne stand-up show bl.a. “The Uffe Holm show” og “Uforbederlig”.
Kæreste og børn
Uffe Holm er gift med Malene Tulle Holm og sammen har de en søn Texas (Opkaldt efter pokerspillet Texas) på fem år. Derudover venter Malene Tulle Holm og Uffe Holm på familieforøgelse i december, da Malene er gravid med en datter.

Rasmus Seebach – Olivia

Den kendte popsanger Rasmus Seebach har netop udsendt en ny anmelderrost sang: “Olivia”.

Ekstra Bladet skriver blandt andet om sangteksten:
“Teksten om en gammel flamme, der er ved at brænde helt ud i nattelivet,
er også mere nuanceret og åben for fortolkning end Seebachs sædvanlige poesi,
der kan kaldes simpel eller
banal alt efter,
hvor meget man holder af ham eller ikke
kan holde ham ud.”
Rasmus Seebachs sang “Olivia” har en rigtig god og sigende sangtekst/lyrics. Prøv selv at lytte til sangen!

Hay Day – Tjen flere penge

Tjen flere penge i Hay Day – brug diamanter.
Når du når op på level 14 i Hay Day, så får du muligheden for at drengen Tom kan finde forskellige ting til dig, og her kan du bruge dine diamanter så han kan arbejde for dig. Når du har gjort det, så sætter du ham på opgaven at finde nogle af de gode og måske halvdyre ting der er til salg – og som der måske ikke er så mange der sælger på farmen, det kunne f.eks. være isvafler… Dem køber han, og du sælger dem i din shop til max. pris.. Ja, så køber du billigt og sælger dyrt, og så får du flere penge i Hay Day.

Greg
Er en af de rigtig søde personer i spillet. Hvis der ikke er nogle spillere der vil købe dine dyre ting, så vil Greg en gang om dagen, tilbyde at købe en ting du ikke har fået solgt. Derudover vil han også en gang om dagen tilbyde dig nye ting i Hay Day, dem kan du evt. købe og forsøge at sælge videre med fortjeneste vel og mærke.
Tjen penge med grøntsager
Når du kommer op i level, så får du jo en større mark og kan plante grøntsager i massevis. Og det er en ting der er gode at sælge i boden, så sæt alle de dyre grøntsager til salg: Græskar, tomater mm.

Hay Day spil til Android og iPhone – Læs om spillet her

Hay Day er med rekordfart blevet et af de mest populære spil til Android og iPhone, og det er blevet downloadet rigtig mange gange til de forskellige Smartphones og tablets der er på markedet, men der er også tale om et ganske underholdende spil, hvor det gælder om at drive din egen gård, og alt hvad der dertil hører.
Du starter ud med et lille stykke jord, hvor du kan dyrke forskellige ting, som du så sælger videre i din bod. Efterhånden får du flere penge, og så bliver det straks sjovere for så kan du købe høns, grise og en hel masse andre ting.
Det går rimelig hurtigt før du har råd til ting i Hay Day, og så er det jo straks sjovere. Du kan også få plads til f.eks. et mejeri, en popcorn-maskine, en mine mm. Ja, kort sagt en masse ting, der hører med til at drive dit helt eget landbrug.
I Hay Day spillet findes der en tavle, hvor du kan se alle de ordrer fra dine kunder der er, og naboerne kigger også forbi en gang i mellem for at handle forskellige ting med dig.
Og det sjove ved Hay Day spillet er, at du kan dele det med dine venner på Facebook – og så kan du af den vej sælge eller købe varer og ydelser.
Som udgangspunkt er Hay Day et gratis spil, men som med så mange andre spil så har du også mulighed for at købe ekstra diamanter, og dermed opnå ekstra fordele i Hay Day.
Spillet er både velegnet til børn og voksne. De mindste børn vil nok finde aktiviteterne på gården spændende, mens de voksne måske er mere grebet af det forretningsmæssige i spillet.

Hay Day – Tips og tricks til spillet

1. Du skal være hurtig når der udkommer nye kataloger, køb brædder, søm og skruer. Ofte kan du få dem billigt – men de kan sælges videre til fuld pris!
2. Det er afgørende at du investere i båden, så snart du har mulighed for det. Du optjener nemlig gode penge og især masser af stjerner, der kan hjælpe dig videre til næste level.
3. Det er vigtigt at du kigger efter skattekister hos de andre gårejere – der kan være ret så gode ting at hente helt gratis.
4. Hvis du har en buddreng, så brug ham til at hente de mest værdifulde ting. Ikke til det, som du alligevel kan lave hurtigt selv!
5. Tilknyt hele tiden de gårdejere, hvor du har gjort en rigtig god handel. For så er der måske flere gode handler på vej! Husk også at fjerne de gårdejere du alligevel ikke handler med mere!
6. Sukker kan hurtigt blive en mangelvarer. Det kan her være en fordel at udvide produktionsbåndet, så du kan have fire varer i ad gangen.
7. Man kan oplive visne træer ved hjælp af venner. tag !-skiltet og sæt det ved træets fod. Så hjælper dine venner dig. Tricket kun benyttes een gang pr træ.

Sofie Kruuse – Om danserinden fra “Vild med dans”

Sofie Kruuse er et nyt ansigt i “Vild med dans” sammenhæng. Her danser den professionelle danser sammen med fodboldlegenden Allan Simonsen. Her på BlogOnline har du mulighed for at læse et portræt af Sofie Kruuse.

Kæreste og børn
Anne Sofie Kruuse er 36 år og hun bor i Aarus med sin mand og deres tre piger. Allan Simonsen siger at Sofie Kruuse er meget tålmodig og professionel. Sofie Kruuse har danset, siden hun var tre år, har undervist i dans siden hun var 17, og er mester i lantindansene.

Stephanie Leon – Om skuespillerinden

Blogonline bringer her et portræt af skuespillerinden Stephanie Leon, der lige nu kan opleves i “Broen II” som miljø-aktivisten Mathilde Madsen.
Stephanie Leon er født d. 15. oktober 1984 og har – trods sin unge alder – medvirket i en lang række danske film, tv-serier og julekalendere. Hun debuterede i “Tøsepiger” fra 1996, hvor hun spiller den ene af tøserne i filmen; Maj-Brit. Samme år medvirkede Leon i TV 2 Julekalenderen “Krummernes Jul” som nissepigen Nova.
Stephanie Leon har været afklædt i efterhånden mange danske film bl.a. “Bagland” og “Råzone, men så vidt vi ved har Stephanie Leon aldrig optrådt nøgen i danske film.
I 2003 modtog Stephanie Leon  ”Den Gyldne Svane” ved Copenhagen Film Festival for bedste kvindelige hovedrolle i filmen “Bagland”, hvor hun spiller rollen som Mille.
Til B.T. fortalte Stephanie Leon efterfølgende, at hun faktisk slet ikke ville være skuespiller, og hendes drøm var at blive sygeplejerske: “Jeg kan godt lide faste rammer. Jeg vil vide, hvornår jeg har fri og kan planlægge efter det. Og det ved man aldrig, når man laver film. Der er ikke særlig meget tid til veninderne. Især ikke når man har en hovedrolle. Og kæresten. Det ødelægger forholdet lidt. Når man laver film, bliver det éns egen lille verden med holdet. Og når man kommer hjem, er man bare træt.”
Sideløbende med skuespilkarrieren har Stephanie Leon da også uddannet sig til Social- og sundhedshjælper og arbejdet som hjemmehjælper.
Vi ved ikke om Stephanie Leon har en kæreste.

Rita genudsendelse

Hvis du lige gik glip af aftenens afsnit af Rita på TV 2, så er det jo altid godt at Rita bliver genudsendt, men det kræver så at du sidder lidt sent oppe. Rita er uforudsigelig, upassende, upædagogisk og politisk ukorrekt. Ikke det nemmeste i verden, når nu man er skolelærer… 

Tv-serien Rita bliver nemlig genudsendt hver lørdag på TV 2 kl. 22.45.

Jakob Oftebro – om skuespilleren

Skuespilleren Jakob Oftebro er aktuel i 2. sæson af DR’s tv-serie ”Broen” – og i den anledning bringes et portræt af Jakob Oftebro…
Skuespillerdrømme gik i opfyldelse
Jakob Oftebro er en norsk skuespiller (er født d. 12. januar 1986 i Oslo). Han er uddannet på Statens Teaterskole i Norge 2004-2007 – allerede som 18-årig kom han ind på teaterskolen. Herudover har Jakob Oftebro taget 4. år (2007-2008) på Statens Teaterskole i Danmark. Hans højde er 181 centimeter.
Sexet skuespiller med kæreste
Ifølge en artikel fra vg.no i 2012 har Jakob Oftebro en kæreste, idet han i flere år har dannet par med Pia. I 2012 blev Jakob Oftebro af modemagasinet ELLE kåret som Norges mest sexede mand. Vi er ikke klar over om Jakob Oftebro har et barn eller børn eller om han har optrådt helt nøgen. Vi kan dog fortælle, at han har bar overkrop i filmen ”Kon-Tiki” (2012).
Uddannet sammen med kendte danskere
Til CPHCULTURE fortæller Jakob Oftebro følgende om, at han både er uddannet i Norge og Danmark: “Mens jeg var på teaterskole i Norge, søgte jeg så ind på Statens Teaterskole i København. Jeg havde lyst til at prøve at bo i et andet land og uddanne mig noget mere. Og da der var en, der stoppede, kom jeg ind og fik lov til at tage det sidste år med skuespillere som Casper Crump og Pilou Asbæk.”
Skuespiller-far
Det med skuespillet har Jakob Oftebro ikke fra fremmede – han er søn af skuespilleren Nils Ole Oftebro, der har været med i film og teater. Også i danske forestillinger – heriblandt i Henrik Ibsens “Når Vi Døde Vågner” på Betty Nansen Teatret.
Spiller chef i ”Broen 2”
Jakob Oftebro er aktuel i anden sæson af tv-serien ”Broen”, som er på 10 afsnit. I serien spiller han Mads Nielsen, som er chef for terrorcellen, som også består af Niklas, Katarina og Mathilde Madsen (spillet af Stephanie Leon), som han har været kæreste med i et år. Han er vant til at bestemme og kræver respekt. Han er paranoidt anlagt, har psykopatiske træk og en baggrund som miljøaktivist. 2. sæson af ”Broen” sendes på kanalen DR søndage. ”Broen 2″ begynder i slutningen af september 2013. Man har også mulighed for at se “Broen II” online ved at streame afsnit på DR’s hjemmeside. Har man ikke set den første sæson af ”Broen” kan man se denne sæson på DR’s hjemmeside eller købe den på dvd.
”Lev Stækt” og ”1864”
Jakob Oftebro spiller Martin i Christian E. Christiansens spillefilm ”Lev Stærkt”, som forventes at få premiere i 2014 og som har Cyron Bjørn Melville i rollen som Nikolaj. ”Lev Stærkt” handler om Nikolaj og Martin, der lever livet i overhalingsbanen. Men deres livsførelse får dog fatale konsekvenser.
I tv-serien ”1864” – som er om Slaget på Dybbøl d. 18. april 1864 og instrueret af Ole Bornedal – har Jakob Oftebro en af hovedrollerne. Serien sendes i 2014 på DR og er en af de dyreste danske tv-serier nogensinde; ifølge Politiken har serien et budget på over 170 millioner kroner og indspilles bl.a. i Tjekkiet og på Fyn. Serien er baseret på anmelderroste bøger af Tom Buk-Swienty.
Mungopark-stykker
Jakob Oftebro har spillet med i forestillinger på teatret ”Mungo Park”, bl.a. i hævndramaet ”Spasser hund kanin” (spillede hævnlysten bror), alderdomsdramaet ”Den allersidste dans” og ”Sandholm” (handler om asylforhold). I Norge har Jakob Oftebro været med i ”Gift” på Rogaland Teater.
Mulighed for filmoplevelser med Jacob Oftebro
Jakob Oftebro kan ses i filmene ”Frihedskæmperen Max Manus” (originaltitel “Max Manus”, 2008) og i ”Kon-Tiki” (2012), hvor han spiller den rejsende Torstein Raaby. ”Kon-Tiki” er Oscar- og Golden Globe-nomineret og har i øvrigt den danske skuespiller Søren Pilmark på rollelisten. Jakob Oftebro er blandt de medvirkende i tv-serierne ”Hvaler” (2010) og ”Erobreren” (2012). Så man kan sige, man har en god mulighed for at opleve Jakob Oftebro i film/tv-serieregi.

Peter Christoffersen – om skuespilleren

Skuespilleren Peter Christoffersen er på rollelisten i sæson 2 af tv-serien “Broen”. Her er der et portræt af Peter Christoffersen…
Fra 2005-2009 blev Peter Christoffersen (født d. 12. Februar 1980), som er 188 centimeter høj, uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. I den anden sæson af tv-serien ”Broen” spiller Peter Christoffersen it-eksperten Julian Christensen, som er uddannet programmør. Julian er særdeles intelligent og ejer et IT-firma. Julian er god til økonomi og med til at finansiere projektet ‘verden er større end os’. Han går op i udfordringer, der angår miljøet. I den seneste tid har han taget drastiske beslutninger. Den eneste, der betyder noget for Julian, er halvsøsteren Mathilde (spillet af Stephanie Leon).
Vi kan ikke finde oplysninger, som drejer sig om hvor vidt Peter Christoffersen har børn og er gift eller har en kæreste.
Peter Christoffersen har medvirket i teaterstykker, heriblandt ”Propaganda” på Edison, ”Amokløb” på Teamteatret, ”Kreditorer” på Teatret ved Sorte Hest og ”Tilbage til ørkenen” på Det Kongelige Teater. På Mungo Park har man kunnet opleve ham i stykker som ”Forførerens dagbog”, ”Opsang”, ”Bo bedre” og ”Kvinde kend din krop”.
Peter Christoffersen er blandt de medvirkende i film som ”En Familie” (2010, nomineret til prisen ’Den gyldne bjørn’ ved Berlins Internationale Filmfestival) og ”Verdenssøn” (2012, heri har han rollen som digteren Michael Strunge). ”Verdenssøn” kan ses online på Filmmagasinet Ekkos website.
Som sagt medvirker Peter Christoffersen i anden sæson af serien ”Broen”, som sendes søndage på DR. Man kan se ”Broen 2” på tv eller online ved at streame serien fra DR’s hjemmeside.

Morten Lützhøft – om skuespilleren

Skuespilleren Morten Lützhøft kan ses i anden sæson af tv-serien ”Broen”. Her kan du læse et portræt af skuespilleren…
Morten Lützhøft, som ifølge imdb.com har det fulde navn Morten Piras Lützhøft, er født d. 16. april 1963 og uddannede sig til skuespiller på Odense Teaters Elevskole fra 1990-1994.
Morten Lützhøft har gjort sig bemærket med roller i tv-serierne ”De udvalgte” (2001), ”Rejseholdet” (2002), ”Ørnen” (2004-2006), ”Forbrydelsen” (2007), ”Anna Pihl” (2007-2008), ”Sommer” (2008), ”Lærkevej” (2009) og ”Den som dræber” (2011).
I 2. sæson af ”Broen” har Morten Lützhøft rollen som Alexander Brandstrup, der er karriereminded, ambitiøs og gift med Caroline (spillet af Lotte Munk). Han holder af Caroline men efterhånden keder han sig i hendes trygge rammer. Tanken om at blive skilt er dog stadig meget langt fra ham, og generelt er han tilfreds med sin tilværelse. ”Broen 2” vises på DR. Man kan også vælge at se 2. sæson af ”Broen” ved at streame serien online på DR’s hjemmeside.
Filmroller har Morten Lützhøft også haft, eksempelvis er han med i filmene ”Ondt blod” (1996), ”Mørke” (2005) og ”Hvid nat” (2007).
Informationer, som drejer sig om hvor vidt Morten Lützhøft har en kæreste eller er gift og om han har børn, har vi ikke fundet.
Lene Seested, som har sit eget castingfirma ved navn Panorama Agency, har i 2010 udtalt følgende til BT om Morten Lützhøft: “Han har stor erfaring med tv-serier. Han er sådan en skuespiller, som er virkelig god som bad guy, men har også udseendet til at være ordentlig og moralsk.”
Morten Lützhøft har spillet med i teaterstykker, bl.a. i ”Les Miserables”, ”Grease” og ”Cyrano” på Aalborg Teater, ”Vielsen” på Odense Teater, ”Drengene i Skyggen” på Edison, ”Woyzeck” på Betty Nansen og ”Stormen” på Kaleidoskop.
Kilder: Dr.dk, danskefilm.dk, imdb.com, BT

Sonja Furu Friby – Om skuespillerinden

Skuespillerinden Sonja Furu Friby kan bl.a. opleves i Tv-serien “Rita”. Her har du mulighed for at læse lidt mere om skuespillerinden. 
Sonja Furu Friby er født d. 20. februar 1993 i København. Hun gik til casting på filmen “Bølle Bob og smukke Sally” på grundlag af en avisannonce og fik rollen som Lisemette. Senere fik Sonja Furu Friby tilbudt rollen som Yrsa i “Krummerne – så er det jul igen”.
I 2013 kunne man opleve Sonja Furu Friby som Emma fra 9.A i TV 2-serien “Rita”. I et afsnit bliver Emma gravid og vil gerne beholde barnet.
I 2007 skrev den dengang 14-årige Sonja Furu Friby en kronik i Politiken: “Når jeg ligger og tænker” der handler om hendes tanker og starter således: “Jeg tænker tit over, hvorfor jeg er, som jeg er – hvorfor skyerne er hvide, græsset grønt og himlen blå. Hvorfor solen står op, når jeg vågner, og månen skinner, når jeg skal sove.”
Sonja Furu Friby har arbejdet hos Illum siden august 2012 og blev student fra Christianshavns Gymnasium.
Mange spekulerer på om Sonja Furu Friby har en kæreste, til det kan vi fortælle at hun ifølge sin Facebook-profil er single.

Se Broen online på nettet

Hvis du er gået glip af et afsnit af “Broen” der blandt andet har Stephanie Leon og Jakob Oftebro på rollelisten, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du har nemlig mulighed for at se “Broen” online på nettet.

Du har mulighed for at se “Broen” online på nettet inde på DRs hjemmeside. Af rettighedsmæssige årsager skal du dog være opmærksom på, at man kun kan streame og se “Broen” online på nettet i 7 dage. Rigtig god fornøjelse.

Sidevisninger i alt